За нас

За  VsichkiRemonti.bg

 

VsichkiRemonti.bg  е  БЕЗПЛАТНА  платформа за всички видове ремонтни дейности!


VsichkiRemonti.bg обхваща следните категории услуги:

 

 • Ремонт на всякакви превозни средства;

 

 • Ремонт на техника, електроника и оборудване;

 

 • Ремонт на дома, офиса, както и на всякакви сгради;

 

 • Всякакъв друг вид ремонт – на дрехи, обувки, часовници, бижута и т.н.

 

VsichkiRemonti.bg предоставя следните безплатни услуги:

 

 • Регистриране на ремонтни специалисти, изграждане и управление на подробни професионални профили;

 

 • Регистриране на потребители, които имат нужда от ремонтен специалист;

 

 • Свързване на търсещи ремонтни услуги потребители с предлагащи ремонт професионалисти;

 

 • Публикуване на неограничен брой Запитвания за ремонт;

 

 • Възможност за професионалистите да търсят в публикуваните запитвания подходящи за тях задачи за ремонт.

 

 • Рейтингова система за оценяване на професионалисти;

 

 • Възможност за даване на мнение или коментар под всеки профил на ремонтна фирма или специалист;

 

 • Английска версия на платформата VsichkiRemonti.bg (Превод на платформата на английски език) и възможност за преведен профил.

 

 

9 неща, които правят платформата VsichkiRemonti.bg уникална:

1. VsichkiRemonti.bg е 100% безплатна, без прикрепени допълнителни условия.

2. Ако сте собственик на ремонтен бизнес или мениджър, отнема пет минути да се регистрирате и да добавите услугите, които извършвате.

3. Много от конкурентите ни дават възможност на бизнеса да плаща, за да може при търсене да се появява винаги в първите резултати. Ние не правим така! Ние вярваме, че всеки професионалист  трябва да бъде сред първите, защото предоставя изключителни услуги, а не защото има най-много финансови средства.

4. VsichkiRemonti.bg използва автоматизиран софтуер, за да подреди резултатите при търсенето на ремонтни специалисти. Софтуерът систематизира каталога по различни критерии, в зависимост от избора на потребителя. По този начин нашата технология помага на потребителя да си класира прегледа на каталога възможно най-полезно.

5. Ние проверяваме всеки фирмен профил, създаден на VsichkiRemonti.bg в рамките на 24 часа от попълването му, с цел да се постигне качество и достоверност.

6. Всички мнения, подадени от потребители, се проверяват от нашия редакционен екип преди публикуване. Ние правим всичко възможно, за да филтрираме недостоверни или предубедени мнения и спам.

7. Ние се вслушваме в обратната връзка. Имаме различни форми за контакт с потребителите и сме им благодарни, когато ни показват грешки или обогатяват информацията в платформата по какъвто и да било начин. Ние постоянно работим за подобряване качеството на услугите, за добавяне на нови функционалности, от които да могат да се възползват всички потребители и за подобряване на цялостното Ви впечатление от нашия проект.

8. Вашите лични данни са наша основна грижа. Ако искате да премахнете Вашата обява, свържете се с нас и ние своевременно ще направим това.

9. VsichkiRemonti.bg има версия на английски език в помощ на чуждестранните ни потребители и предлага възможност да преведете на английски език своя профил и извършваната от Вас дейност.

 

 

За нас

Благодарим Ви, че разглеждате тази страница!

 

Кои сме и защо го направихме

Семейството ми се състои от мен, съпругата ми и двете ни деца. По професия и двамата сме финансисти. От 1998г. до момента аз работя на трудов договор, както впрочем доскоро и жена ми.

Когато съпругата ми за пореден път изгуби работата си преди 3 години, тя повече не успя да си намери нова. Това сигурно се случва с много професионалисти, отпаднали от трудовия пазар след 40-годишна възраст – те вече не са конкурентоспособни на по-младите, освен ако нямат някакви уникални умения. По принцип съпругата ми е деен човек и след първоначалния шок от оставането вкъщи, реши  че трябва да прави нещо, за да се чувства полезна.

...Имаме приятел – ремонтен специалист, който живее в Холандия.  Той ползва много удобна платформа за намиране на клиенти за своя бизнес и когато един път се видяхме, ни сподели за този сайт и за мисълта да се направи у нас подобна платформа в услуга на хората, които търсят и предлагат ремонтни услуги. Винаги се стремим да сме позитивни, да се забавляваме, да помагаме, да сме полезни с това, което правим, като в същото време научаваме нови умения.  Идеята на нашия приятел веднага ни завладя. Точно по това време се случиха и няколко страшни природни бедствия, както в България, така и по целия свят… И тогава изведнъж осъзнахме какво трябва да направим. Има много начини човек да се почувства полезен. Ние избрахме този. Така започнхме.

По-принцип сме от хората, които се опитват по-малко да говорят и повече да действат. Но в една напълно непозната за всички нас материя, се налагаше да съберем хиляди мнения. Консултирахме се с много професионалисти и прекарахме доста време заедно, за да избистрим идеята за сайта. Докато обмисляхме как ще стане – децата също се включиха с някои оригинални и практични хрумвания. Ако имате деца и все още не сте искали мнението им по „големите“ въпроси като политиката, финансите, бизнеса, побързайте, ще бъдете изненадани колко нови неща ще научите. След много забавни спорове се съгласихме, че всички професионалисти от гаражния специалист и майстор до големите компании трябва да са на едно място, а потребителите, които търсят  ремонтни услуги, да могат да се свързват в удобна платформа бързо и лесно. И това да е  БЕЗПЛАТНО за всички.

Понеже професията ми е финансист, едно от най-важните за нас неща естествено беше съставянето на план и бюджет на сайта, но тези понятия са доста разтегливи и дори илюзорни. Те представляват по-скоро едно пожелание как би трявало да  изглеждат процесите в даден проект. За съжаление всичките първоначални планове, които бяхме съставили, претърпяха съществена промяна. След като сменихме няколко уеб програмиста, в един момент се отчаяхме. Нито плана, нито бюджета бяха спазени. Бяхме изразходили доста средства, а резултатът беше нулев. Бяхме на крачка да се откажем.

Но... винаги трябва да се гледа напред. След две години лутане, накрая намерихме правилните хора - нашите партньори.

Независимо от това, че не се сработихме с първите ИТ специалисти, получихме много ценни съвети от тях и аз искренно им благодаря за всичко!

                                                                                /А.Алиев/

 

Нашият екип

Днес нашият екип се състои от талантливи, високо квалифицирани и опитни личности, които безкористно ни помагат да постигнем целите си в предоставянето на качествени услуги за хората и ремонтния бизнес. Зад проекта стоят професионалисти от различни области - уеб програмиране и поддръжка, анализ и обработка на данни, право, онлайн маркетинг, обслужване на клиенти, както и опитни преводачи на различни езици.

 

Нашите принципи

Ентусиазъм, почтеност, последователност, фокус към потребителите, поддържане на качествена услуга и иновативност очертават рамката на всичко, което правим.

Тези ценности са водещи за нас във всеки разговор помежду ни; във всяко решение, което вземаме; във всяко взаимодействие, както между членовете на екипа ни, така и с нашите потребители.

 

Нашите бъдещи усилия (Нашата мисия)

Отсега нататък всеки ден, ние ще се стремим да:

 • Помагаме на хората да намерят най-подходящия според техните критерии ремонтен специалист;
 • Подпомагаме собствениците на ремонтен бизнес  да  намерят нови клиенти;
 • Откриваме какво е полезно за потребителите и да се опитваме да им го предоставяме.

Може да няма отговор, но ние ще го открием, може да изисква време, но ще го направим, може да не сме най-големите, но ще бъдем най-отдадени на Вашите нужди!

Ако всеки, който осъществява ремонтни услуги или се нуждае от такива, се включи във VsichkiRemonti.bg сега, като се регистрира – ще подкрепи създаването и разрастването на полезна мрежа за ремонти, свързваща търсенето с предлагането на сервизни и ремонтни дейности. Това неминуемо ще доведе до съществени ползи – от една страна за подобряването на този вид услуги за потребителите, а от друга - до популяризирането на добрите и проверени сервизи и ремонтни специалисти.

Надяваме се с Ваша помощ да разпространим идеята бързо и тя да започне да изпълнява с пълна сила своето предназначение!

 

Нашето мото

Правим нещата с любов!

http://vsichkiremonti.bg/